top of page

Group

Public·18 members
Ewurafua Ainooson
Ewurafua Ainooson

Jules Verne Tajanstveni Otok Pdf Download


Jules Verne: Tajanstveni otok - PDF Download
Jules Verne je jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih francuskih pisaca, koji je svojim romanima znanstvene fantastike oduševljavao čitatelje diljem svijeta. Njegova djela su prepuna nevjerojatnih avantura, zanimljivih likova i fascinantnih otkrića. Jedno od njegovih najpopularnijih djela je Tajanstveni otok, koje je objavljeno 1874. godine.


DOWNLOAD: https://tricunscholer.blogspot.com/?pa=2w3BzF


Tajanstveni otok je pustolovni roman koji prati doživljaje pet Amerikanaca koji su uspjeli pobjeći iz opsade Richmonda tijekom Američkog građanskog rata, otmicom balona. Nakon što su njihov balon srušili oluja i munje, oni se nađu na nepoznatom vulkanskom otoku u južnom Pacifiku, gdje moraju preživjeti i suočiti se s brojnim izazovima i opasnostima. Na otoku ih čekaju neobične životinje, pirati, brodolomci, ali i tajanstvena sila koja im pomaže u nevolji.


Tajanstveni otok je roman koji se tematski i narativno nadovezuje na prethodna dva Verneova romana: 20.000 milja pod morem i Djeca kapetana Granta. U njemu se pojavljuju neki od likova iz tih romana, kao i neke od njegovih najpoznatijih izmišljenih izuma, poput podmornice Nautilus i električnog telegrafa. Roman je pun zanimljivih detalja o prirodi, geografiji, znanosti i tehnologiji, koji pokazuju Verneovu široku erudiciju i maštu.


Ako ste ljubitelj Julesa Vernea i njegovih romana, ili ako želite pročitati jednu od najboljih priča o preživljavanju na pustom otoku, onda je Tajanstveni otok pravi izbor za vas. Ovaj roman možete preuzeti u PDF formatu na sljedećim linkovima:  • [Tajanstveni otok Wikipedija]  • [Jules Verne : collected novels : Verne, Jules, 1828-1905 : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive]  • [Jules Verne collection public domain : Jules Verne : Free Download ...]
Uživajte u čitanju ovog klasika znanstvene fantastike!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page